onsdag, oktober 03, 2012

Høst Kreativiteter:)

 Nå har det blitt skikkelig høst her i nord. Om ikke lenge sitter det nok ikke ett eneste blad igjen på trærne.
Høst=Håndarbeide
 
Jeg holder ikke særlig mye på med interiør for tiden. Dels fordi jeg har vært syk så lenge, og dels fordi jeg jobber intenst med den nye nettbutikken min som skal komme. 1 Desember! Det strikkes litt avogtil, men mest blir det mønsterskriving. Alt skrives ned i den gammeldagse linjearkboka med penn. Jeg elsker den metoden. Ja helt til den dagen jeg får meg en ipad såklart:)

 Husk å følge meg på facebook:)

Da er det bare å ønske dere alle en fantastisk kveld!
 
Til neste gang:
Ha det godt!
 
Klem,
Chatrine

3 kommentarer:

mette sa...

Spennende! Skal følge med.

Black Feathers sa...

Heisann. ;)
Så spennende med nettbutikk. Men så lager du de vakreste ting med strikkepinnene. Leit å lese at du har vært syk, ønsker deg riktig god bedring og lykke til med nettbutikken.
Ha en fin høst dag.
Hilsen Eline. ;)

Koselig koselig sa...

Niiiiiice :)
Gleder meg til nettbutikken din :) Det blir kjempekos!