onsdag, august 29, 2012

:(Foto: By Marlene Birger og Carma
 
Heihei:)
 
For noen dager siden opplevde jeg noe innmari vondt. På mirakuløst vis klarte jeg å brekke ribben på ryggen. Herreminhatten så vondt det er! Ikke kan man sitte, ikke ligge, ikke snu seg, ikke bøye seg, ikke strekke seg. Nesten ikke snakke til tider. Forkjølet er jeg fra før, men jeg kan love: Hosting er utelukket!!! Kle på seg er et mareritt forresten.
Med en god dose smertestillende klarer jeg først i dag å skrive noen ord til dere. Det kan bli en stund til neste gang. Jeg har fått beskjed om å ikke foreta meg noe som helst på minst 3 uker til. OMG! :(
Jeg kjenner ribbene ikke passer helt sammen, de lager en ekkel knekkelyd når jeg beveger på meg. Ikke bra.
 
Det gir meg i allefall god tid til å drømme. En stor inspirasjon for meg er
Marlene Birger.
Tenk om jeg noen gang kunne hatt et slikt fint Møte/Kontor/Showroom for mine designs. Det hadde vært noe det!
 
Nå er det nok for i dag, jeg må legge meg tilbake i "stabilt leie"
 
Vi sees!
 
Klem,
Chatrine

4 kommentarer:

Anonym sa...

Å kjære vene,stakkars,stakkars deg!

Hørtes fryktelig vondt ut!!! Ønsker deg riktig,riktig god bedring :)

Klem fra Trude :)

Koselig koselig sa...

Auuuuuuuuuuuu!
God og snarlig bedring Chatrine. Jeg håper dette gir seg fortere enn fortest, men ja vel - det tar nok den tiden det tar. Men jeg håper du får sove om natta!!!
God bedringsklem fra meg :)

Lithe sa...

Au, au :(
God bedring!!

Lithe

Sivs verden sa...

Uff,det hørtes ikke godt ut! Masse god bedring!!

Klem