søndag, juli 22, 2012

Syrin


 Nå først blomstrer syrinen min. Det er litt i seneste laget, men så har sommeren vært kald. Har ikke noen følelse av sommer egentlig. Helgen har skiltet med regn og 8-10 små plussgrader. I hagen blomstrer det godt, men det sure været gjør at jeg nesten ikke har vært ute på plattingen så langt i sommer. Langtidsvarslet lover ikke sommervær med det første.


 Jeg har plukket meg en stor bukett syrin å tatt den med inn. Det lukter sommer på kjøkkenet i allefall:) Litt mørkere er det om kveldene, så man har såvidt begynt med levende lys igjen. Det er koselig. Lyskopp og fat fra Bloomingville.La oss håpe at august blir en knallfin og solrik måned. Vi trenger noen uvstråler!

Finfin ny uke til dere alle!

Klem,
Chatrine

1 kommentar:

Sandy sa...

I hope your blogger translation works for the comments section! I just love your blog and your sewing and crocheting is amazing! Excellent work! I love love love your white winter coat that you made, it looks like something a top model would wear. And those sweaters are superb! Even the hand warmers are beautiful! I love them all. We could never find such beautiful clothes here in America. Looks like I may need to come to Norway some day lol

Blessings ♥