mandag, juli 23, 2012

Sommer

Tenk om vi kunne fått noen dager med sommervarme her i nord! Det hadde vært så deilig å rusle rundt i sandaler og shorts igjen... Regnet har fulgt meg nesten hver dag sommeren igjennom fra nord til sør og tilbake til nord igjen...

Klem,
Chatrine

3 kommentarer:

Koselig koselig sa...

Ja det håper jeg også nå Chatrine:) Over hele landet. Føles fryktelig kjedelig og kjipt når jeg ser på værmeldingen at skylaget egentlig slutter rett bortafor her hvor jeg bor og så har de det fine været i Sør-Sverige! Blæh. TYpisk!!!

Vi fortjener jammen meg fint vær i hele landet.

Hilsen Sandalelskende meg også :)

Anonym sa...

Har også et par sandaler som har hatt en rolig sommer. Var litt i bruk i Danmark i sommer, ellers lite.
Har noen plastmøbler stående ute, de har fått en grønnlig farge, tror det er like før de begynner å spire. :-D

HanneM sa...

Har også et par sandaler som har hatt en rolig sommer. Var litt i bruk i Danmark i sommer, ellers lite.
Har noen plastmøbler stående ute, de har fått en grønnlig farge, tror det er like før de begynner å spire. :-D