lørdag, juli 28, 2012

Long time, no see...


 Tenk at vi nå snart runder måneden August! Sommeren, ja mesteparten har allerede gått. Jeg har nesten ikke vært ute i min hage denne sommeren. Regnet har pøst ned liter etter liter. Min elskede platting er stakkars overgrodd (som resten av hagen...) Humlene har begynt å surre seg rundt hagemøblene, trist...
Hage: Long time no see...

 Regnet har også tatt staude beddene mine. Alle de fine blomster ligger flate...

 Huff, Ikke vakkert akkurat.
 Et lite skarve forrsøk på å redde det hele. Humlene er hengt opp igjen etter halvparten lå flate. Det samme gjelder staudene mine. Hagebordet står som støtte til de som er høyest:) 
 Om det blir litt opphold til uka så skal jeg og Chablis ut å fixe opp i sakene.
Sommer 2012: Værste jeg kan huske så langt her i nord.

 Hmm... Jada, her er det godt overgrodd kan man si...
Ugresset bryr seg tydeligvis ikke om vær og vind, desverre:(
 Gjerdet mitt på godt mot 2 meter syns nesten ikke lenger. Håper regnet snart stopper!
Om det så skulle skje, er jeg den første ute i hagen med den stora hagesaksa:)
La oss håpe!

Finfin ny uke til dere alle!

Klem,
Chatrine

2 kommentarer:

Smått og Stort sa...

Huff.... høres ikke bra ut.... Jeg tok lærdom av fjorårets sommer og bestilte tur til Mallorca allerede i januar, for å være sikret en uke med sol.Her på Vestlandet skal vi ikke klage. Har hatt mye bra vær, selv om vi selvfølgelig skulle hatt det litt varmere.Håper dere får en fin og varm august♥

Heidi sa...

Velger å le av hele sommeren jeg. Aldri har min "hage" vært frodigere, og fargene sterkere, og plenflekken jeg sådde er grønn og fin ;) Hagemøblene med de nye flotte putene kommer jeg til å ha i maaaange år...de er ikke mye brukt og slettes ikke solbleika...Og sist men ikke minst, mine to par sandaler som den optimisten jeg er kjøpte i vår,...det ene paret er blitt brukt TO ganger ...hehe
Ferien i år er blitt brukt til oppussing av datter og svigersønnens hus som de kjøpte tidligere i sommer, og vi har jubla over det flotte oppussingsværet! Så aldri så galt at det ikke er godt for noe!
Så har jeg tilbrakt tre uker i Forida... en gang for lenge siden...i regn og blost...så det går an i solskinnsstaten også :)
Kos deg som best du kan...og sjit i været!