søndag, juli 15, 2012

Ferie og Sommer...OMG!

 Da har jeg vært et par uker på roadtrip i bobil... Det startet ikke akkurat som planlagt. Meningen var å kjøre min lille corolla til Oslo, men den ble ikke eugodkjent pga bilbeltene bak var visst ikke gode nok. Akk å stønn! Bilbelter er ikke det letteste å få tak i. Joda det finnes utallige bilbelter, men ingen passer. Neste var å ta bobilen til min mamma. Det gikk smertefritt helt til batteriet ble tomt. 2 dager på verksted å feilen ble løst. Heldigvis.  På øverste bildet står gutta i Bodø under panseret i øs pøs regn under min Lisbeth Dahl med blondekandt: Søtt;)
Chablis er med, nesten uten pels etter å ha røytet siden hun ble operert stakkar.

Etter å ha besøkt min kjære datter i Oslo tok jeg turen gjennom sverige nordover. Å som det regnet der OMG! Av mine 14 dagers ferie var det hele 2 dager opphold.
Kos var det likevell i Oslo, savner min datter allerede!

Neste uke skulle jeg vært tilbake på jobben, men sånn blir det visst ikke. Da jeg satt på en bedre restaurant i Sundsvall fikk jeg melding om at det brant i bygget hvor jeg har salong. OMG!
Jeg driver i salong i et bygg som har 8 etager, min salong nederst og etagene over er det leiligheter og hybler. Det begynte å brenne på toppen. Salongen ble ikke berørt av det, men av alle de litre vann slukkningsarbeidene brukte. I dag er huset stengt av, og alle som bor der har måttet flytte ut.
Nå er det noen dager med papirarbeider, forsikrings møter å så er det tydeligvis en laaaang ferie på meg gitt.

Da er det bare å håpe på at resten sommeren blir fyllt med sol, og at salongen kommer seg på beina igjen:)

Finfin søndag til dere!

Klem,
Chatrine


Ingen kommentarer: