torsdag, juni 14, 2012

Sommer: Velkommen!

Sommeren i nord har ikke vist seg på sitt beste så langt. Solen glimter ofte med sitt fravær. Skyer, regn og vind har overtaket ser det ut for. Hagen har nesten ikke blitt benyttet enda. Men.... Det er enda håp for oss nordlendinger:) Optimister som vi er!

Jeg har fått min datter Ine hjem. Snart har hun være en hel uke, og vi har enda en uke igjen før hun reiser den lange veien sørover. Jeg har ikke sett henne på et år, så kan dere tenke dere vi STORKOSER oss! Denne gang har hun med seg sin samboer Tony. Han trives hos oss han også, selv om han er østlending å godt vandt med varmere klima.
(bilder av disse ukene kommer, må benytte tiden med datteren så bloggen kommer en smule bakom akkurat nå)

Bloggen ja, chatrinesliving.com runder 5 år i slutten av juni, å det SKAL FEIRES! 5 år, tenk dere!
Godt over millionen har lest den (hærligheten!!) siden oppstart i 2007. I dag er det 20-30000 pr mnd som titter i min blogg. Tusen takk til dere!!!  Flere hundre har blitt medlem, og mange følger meg på Facebook.
Ser jeg burde bli flinkere på twitter;)

2012-2013 er planene mange, og jeg skal ikke holde det hemmelig, men blogge hva jeg driver med til dere!

Jeg jobber med mitt jubileum mens
jeg ønsker dere en fantastisk fin helg!

Klem,
Chatrine

1 kommentar:

Jatte sa...

Kos deg med datter og "svigersønn" :)

Klem Jatte♥