lørdag, juni 23, 2012

Midtsommer

 Midtsommer... Allerede?
Titter ut vinduet å ser en STOR sol! Ja, å en del saltvann på vinduet...

Min Peone/pione (alt ettersom;) som har stått i hagen i flere år nå har fått sine aller første knupper! YES!!! Ettersom jeg har ventet og ventet trodde jeg ikke det skulle skje. Men JODA! Håper de springer ut:)

 En annen greie denne midtsommer er at tomat dyrkingen min gikk helt galt som vanlig... Så de skal dere slippe å se bilder av gitt.
Paprikaene derimot begynner å se dagens lys:) JOHO! Får nok en 8-10 paprikaer om jeg er heldig. Det er vel det første jeg noen gang har fått til. Jajaja, skal se det blir bra, mulig en kjøkkenhage etterhvert;) Det er vel som å hoppe etter Wirkola. Men pytt sann jeg prøver likevell:)

Kos dere alle denne midtsommer. St.Hans med bål, grilling å det som måtte være!

chatrinesliving fyller hele 5 år i neste uke, så da blir det fest og giveways hele uka:)
 Gled dere!

Kos og klem,
Chatrine

1 kommentar:

Bjørkli Søndre sa...

Wow, snart 5 år! Imponerende må jeg virkelig si. Her fant jeg veien og for et nydelig hjem du har og kreativiteten er unik! Lagt meg til som følger her hos deg og vil følge deg i mange år videre!

Så artig med knopper på peonene. Det har jeg fått i år også. Etter å flyttet på de, tar det et år eller to før de blomstrer igjen! Blir spennende å følge med!

En strålende kveld til deg!