torsdag, april 19, 2012

Potter


 Jeg hadde en høvelig stor samling med hvite blomsterpotter stående på en hylle. Men... så var "noen"uheldig å rev ned hyllen og alle pottene knuste. Typisk, akkurat nå som tomatplante samlingen skulle i potter...
Det endte med at jeg måtte plukke 2 humre og 2 kanarier fra hummer&kanari lagret mitt, pluss en green gate latte kopp. Tomatene ser ut til å være førnøyde:)
 Det er forresten jeg også:) Har til å klart å avle opp bådet tomater og paprika (som desverre ikke har fått potte enda;)
Ikke minst er jeg superfornøyd med den sorte potten jeg ikke husket at jeg hadde. Ble nesten litt forelsket i den!


Nå mangler det bare et aldri så lite drivhus... Tror neppe det kommer i hagen med det første.

Vi har forresten fiiiiine, fiiiiiine lyse soldager i nord for tiden. Lyset varer og varer. Nå sitter jeg her og skriver klokken 22.20 og enda er det lyst ute. Hærlig! Snart kommer midnattsolen, gleder deg!

Finfin vårnatt til dere!

Klem,
Chatrine

1 kommentar:

krepsemor sa...

Så fine, frodige spirer! Og så lekre potter. Bare flaks at de hvite ble knust , for så fikk de andre komme til heder og verdighet igjen! Men du skulle absolutt hatt drivhus, vet du!
Lykke til med spirene!