søndag, april 01, 2012

Påskepynt

 Påskepynt er det dårlig med i Chatrines hus. De eneste som tar turen innom interiøret er påskekyllingene. De holder til på kjøkkenbordet hele påsken:) Jeg har i grunnen aldri vært noen påske/pynte dame jeg. Påske for meg er starten på våren, da vil jeg ut. Ut i hagen. Naturen pynter nok i seg selv:)
Om noen få år blir påskene mine andeledes. Da kommer våren fortere. Jeg skal flytte tilbake til dere der sør. Fint i nord, men isødet er ikke noe for meg. Så da blir det østlandet på meg. Igjen:) Gleder meg! Da kommer jeg nærmere min elskede datter også:)
 Jeg prøver meg nok engang... Hvert år sår jeg ett å anna frø. Det går stort sett ikke særlig bra. Med nytt mot har jeg sådd frø igjen. Tomater og paprikaer denne gang. La oss håpe mine fingre har blitt grønnere i år;) Det skal ikke stå på merkingen i allefall;)


Helgen har gått fort. Jeg jobbet i går, så skal jeg jobbe i morgen også. Men så... SÅ er det PÅSKEFERIE! Det skal bli godt det!
Jeg har et prosjekt pågang (i tillegg til alle de andre;) Jeg skal skrive mønstre i påsken:)

Finfin ny uke til dere!

Klem,
Chatrine

Ingen kommentarer: