fredag, april 06, 2012

Påske 2012 i Tromsø

 Slik ser våren ut i Tromsø i dag. Vi trenger muligens litt måkehjelp;) Plutselig datt det metervis med sne ned til oss. OMG! Stakkar Chablis, snemengdene går henne langt over hodet.
 I går hadde Malin og jeg det tradisjonelle påskrennet vårt. Det er da vi renner rundt hushjørnet med vindunken under armen:) Denne gang hadde vi selskap 2 jenter (meg og henne) og 4 gutter, og Chablis. Vi storkoste oss ute i sneværet. Plattingen var måket, partyteltet var satt opp og det kom en terassevarmer etterhvert. Min søster Marit som var på telefonen mente vi like godt kunnet sittet innomhus. Men da er det jo ikke påskerenn, er det vell?

 Afterskien tok vi i stua med levende lys og TP. Det tar på med frisk luft, så jeg måtte rett å slett legge meg kl 22.30 mens gjestene fortsatte partyet uten meg:)
Sjekk: Det er lyst ute midt i natten:) Hærlig!
Dette skyldes ikke for hard festing... Men nattens snefall og storm har tatt både teltet og perleporten min. Perleporten ligger å slenger i bakgrunnen. Håper den er mulig å redde til sommeren. HER kan dere se en litt annen versjon av plattingen:)

Det er fredag, ser på The Voice på tvn. Perfekt kveld!

Ønsker dere en superfin påskekveld!

Klem,
Chatrine

Ingen kommentarer: