mandag, april 30, 2012

Helgen i bilder:)

 Hei folkens!
Helgen er godt forbi, men iogmed at det er 1 Mai i morra så føles det ut som om det er helg enda:)
Min helg i bilder: Bilderas!
Jeg har jobbet, jeg har drukket en fantastisk god Lemonade! MUMS! Med granatelpe og sitron. Anbefales:)


 Litt sy-planlegging har foregått:) Gleder meg sykt mye til min grønn/blå kjole skal bli til:) Vesken til min lyse ullkåpe er nesten klar. Mangler en skulderrem bare. Tomatene vokser og ser ut til å trives. I de potter de har fått tildelt;)

 Jeg elsker bygaver! Husker dere øyenstikker telyskoppen som jeg er så glad i? Den fikk jeg jo av min kollega Malin. Nå har den fått selskap av en vakker sommerfuggel. Ida min tidligere kollega var i Dannmark for litt siden å kom til meg med sommerfuggelen. LOVE!
Elsker bygaver:)
 Så hadde hun også kjøpt meg kaffe på starbucks:) Vakumpakka så den skulle holde helt til Tromsø. Jeg gleder meg til å drikke den!

 En annen bygave som kom i dag var en ny 3DS med Puzzle Bobble. OMG Her skal det games;) Jeg blir hekta på sånt! Nå legges strikkepinnene ned for en dag eller 2:)
Tusen takk kjæresten min <3
 Wow, tenk å få så mye fint på en helg?

1 Mai skal nytes i heimen. Med gledene av å vite at det er de små tingene som teller:) Det er di som blir store i vår vanlige hverdag.

Nyt natten og dagen folkens!

Klem,
Chatrine

Ingen kommentarer: