tirsdag, april 17, 2012

Avling 2012

 Jaja, 5 Tomat planter og 1 Paprika så langt. Nå gjelder det bare å holde liv i de stakkars grønne tustene:) Det er det som er vanskelig når man ikke har grønne fingre, og glemmer å vanne... Denne våren SKAL jeg være flink med det:) Så står det på pakken at "skuddene i bladhjørnene, tyvene" skal fjærnes. Hmmm... Hvilke blader er nå det? Mulig jeg må google det der... Så skal jeg visstnok ruske lett på blomsterklasen for å få mest mulig tomater. Oh Well... Vi får se hvordan det går. Så må jeg kansje plante de i større potter etterhvert. Nå står alle i en hvit ildfast form på kjøkkenbordet;)

 Så var det hunden da. I går fikk hun sitt første bad etter operasjonen. Hun syns det var så deilig at jeg faktisk fikk klippet labbene hennes uten protester. OMG Fluffy og fin ble hun i allefall:) Hun har tilogmed begynt å leke med lekene sine igjen. OMG Det har hun ikke gjort på et par år. Lurer litt på hva de har gjort med bikkja i den operasjonen?;)

Chablis og jeg ønsker dere en fin kveld!


Klem,
Chatrine

Ingen kommentarer: