torsdag, mars 29, 2012

Vi er fri for sofa...

Jaja, så var vi fri for sofa i kveld... Bikkja har tatt over:)
(Bilde: dårlig mobil foto)

Vi sitter på pinnestoler å venter på helg og påskeferie. Det skal bli godt det: Påskeferie!
Jeg skal ha en hel uke fri. Luksus!!!

Bikkja Chablis har kommet seg utrulig fint etter strabasene hun har vært igjennom, det er supert! Så nå slapper vi for det meste av etter en del halvveis våken netter med henne. Huset gjennomgår en real opprydding til påske. Ikke bare kom lyset og solen, men også rotet og støvet... Ser mine 33(!) vinduer ikke hadde særlig godt av lys. Huff Stor vindusvask står for tur så snart været blir bedre og plussgradene kommer på plass.

Hører dere i sør har sommer. Min datter som bor på østlandet grillet i dag... Noe jeg velger å overse...;) Mens vi her i nord har mere sne i vente, masse sne. Det er lov å håpe at både yr og pent.no tar grundig feil. Jeg vil ha vår jeg også!

Go natt til alle dere!
Finfin ny fredag, og snart helg!

Klem,
Chatrine og Chablis

1 kommentar:

Britt Eva sa...

Hei i nord. Så godt å høre at vofsen kommer seg, selv om sofaen blir okkupert ;)) Ha en riktig fin påskeferie.
Klem fra Drammen.