torsdag, mars 22, 2012

Veldig galt, men godt til slutt:)

Lille elskede voffsen min Chablis har jo vært ganske så tufs og dårlig siden søndag.
Snakket med dyrlege søndag, vurderte å se ann tilstanden et par dager. I går var hun ikke blitt særlig bedre, jeg ringe dyrlegen og fikk en time i dag.
Stakkar, hun viste seg å være veldig syk lille nøstet. Livmor betennelse og 41 (!) i feber. Hunder skal ha ca 38. Nesten nyresvikt. Hun ble øyeblikkelig lagt på operasjonsbordet.
Livmor og eggstokker er borte, og dyrlegen er viss på at all betennesle er borte. I skrivende øyeblikk ligger hun å sover ut narkosen. Hun snorker, så det lover godt:)
Ja, så der ligger hun i sin nye "mumiedrakt" som hun skal ha på seg i 14 dager... Hun skal heller ikke røre seg de neste 2 ukene. Det blir jo lett... NOT... Det blir mye bur på henne stakkar. I tillegg skal vi jo sloss for å få i henne antibiotika i 10 dager, og smertestillende i 4. Det kan bli en utfordring det.
Whish me luck, med det;)
Ser det blir en lang natt. Må passe henne så hun ikke begynner å traske rundt her i natt på sine ustødige ben. Enn så lenge er hun kraftig medisinert på smertestillende, og har fått veske behandlig så hun ikke ligger der å tørker ut.

De neste 2 ukene blir det lite med håndarbeider, men mye med hund på fanget:)
Hva gjør man ikke for sine søte små på 4 labber:)

God natt til dere!
Klem fra ei som skal sitte våken hele natten;)

Chatrine


5 kommentarer:

Fargeheimen sa...

Så godt at du kom deg tidsnok til dyrlegen.
God betring til Chablis.

Silje sin blogg sa...

Ååå stakars lita! så godt at du oppdaget det i tide, mange som har mistet sine 4 beinte venner til det... gid bedring;)

salige lavendel sa...

Å, stakkars lille!!!! Godt at legen fant ut hva som var galt. Lykke til de nærmeste dagene, godt hun har en matmor som elsker henne.

Skyttlat sa...

Uff da! Stackars liten tuss. Vilken tur att Du kom i tid. Hoppas att allt går bra framöver och här håller vi både tummar och klor för det.
Ha det gott och kramar från oss! ♥

Anonym sa...

Men stakkars lille nurk. En riktig god bedring.
Gunn