lørdag, mars 10, 2012

Systue

 Stua (inkludert kjøkken) er omgjort til systue. Det ser forresten alltid ut som en sy/strikke stue hos meg når jeg tenker meg om;) Har funnet fram min gamle 5armede lysestake som har ligget i boden i årevis. Godt en ikke kaster alt, for nå syns jeg plutselig den var fin igjen:)

 Kåpa begynner å ta form.


 Knappene er bare rålekre! Det er bare festet med knappenåler på bildene. Gruer meg litt til å sy de hersens knapphullene. Vanskelig å få de perfekte. Noen som har gode tips?

Lurer litt på når jeg skal få brukt kåpa... Den er så lys og fin. Tenker at det fort blir flekker på den. Jaja, litt svinn må man regne med når man absolutt skal velge det lyse:)

See you soon!

Klem,
Chatrine

1 kommentar:

BeBe`s blogg sa...

Hei, skulle gjerne hatt en slik sybyste - hvor har du kjøpt dine, og kan de reguleres i str.? Blir spennende å så kåperesultatet. Tøft med de knappene, har aldri sett de i hvitt før. Ha ei fortsatt fin syhelg. (Selv har jeg sy- og strikkeforbud pga. betent arm).