fredag, mars 30, 2012

Starten på Påsken 2012

Nytt bilde av Chablis i dag (dårlig mobilbilde igjen forresten;) Dere er vel egentlig drittlei hundeprat? Beklager at det blir litt av det for tiden;)
Men her kommer en siste på en stund;)
Chablis har blitt barbert både her å der under operasjonen. Magen er bar, halsen er fri for pels og et par steder på labbene. Halen er også skamklipt... Forresten...
Ho er vel den pommen jeg har sett med mest pels av alle. Jeg klipper hun ikke siden jeg syns hun er søt med MYE og LANG pels:) Ja, så: etter all barberingen ser hun slik ut:) Ikke nevneverdig verken tynnhåra eller korthåra. Ulldottens pels subber nedi gulvet:) Tøft!
Den lille bikkja på skarve 4 kilo har kommet seg supert. Hun er friskere enn noensinne. Hun har har hatt en syste i livmora siden ho va født som da etter 5 år hadde utviklet en kraftig betennelse, stakkar. Jeg hadde jo håpet på valper på henne, men det hadde mest sansylig aldri ville kunne latt seg gjøre. Om Chablis ønsker valper, ja da blir det adopsjon;)

Så er det Påske dere! 2012
For min del starter påsken med jobb lørdag og mandag. Så er det fri tirsdag til tirsdag neste uke. Gurimalla det skal bli godt! Jeg skal være hjemme og fiffe/vaske huset og kose meg masse! Interiørbilder kommer når de uønskede hybelkaninene er vekke:)

Kos dere masse i helgen!

Klem,
Chatrine

3 kommentarer:

Heddas gode grunner sa...

Riktig god ferie, når den tid kommer! Deilig å starte ferien med ryddig og nyvasket hus :)
Håper det går bra med hunden!
klem

Den Grønne Baljen sa...

herlig hund du har..har selv to hunder.. en Berner og en Jakt labbe.. hund er en av mine store interesser...
Hvis du ønsker å være med på give away og gavekort trekning ---er du velkommen inn hos meg..
Ønsker deg en fin påske =)

Kerstin

"Mira" sa...

Fin venn du har.

Ville bare ønske deg god påske.

Klem,