mandag, mars 19, 2012

Love this!Jeg har forelsket meg i Øyenstikker koppen min <3
Skulle ønske meg flere ting med samme mønster.
Denne følger meg rundt om i huset, ettersom hvor jeg oppholder meg:)
 Avogtil står den i det lille vinduet over sofaen. Fantastisk fin!


Lille voffsen Chablis har vært litt syk i det siste. Uvisst hva... I dag var hun med meg på jobb, og har blitt mye bedre. Stakkar. Hun har kansje spist noe hun ikke helt har tålt. Kansje?

Mandag, ny uke, nye muligheter:) Det nærmer seg påske med stormskritt. Tenk om været blir godt og man for første gang kan sette seg i solveggen å få noen uv-stråler på seg. Det hadde vært deilig det. Jeg og Malin (min kollega) pleier jo å ha det tradisjonelle påskerennet vårt. Håper å få det til i år også. Da renner vi til fots rundt hushjørnet til solkroken min med champis, vin og litt lett mat. Å såklart litt håndarbeider og pledd:) Da MÅ det bli en soldag for oss i løpet av påsken!

Ha en fin kveld dere!

Klem,
Chatrine

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så mye fint du lager:-) Helt enig,øyestikker lys holderen er kjempefin. Jeg fikk også tak i bare en, håper å få kjøpt en til i morgen da jeg skal til Bergen.

Du har så fine lift gardiner. Har du sydd de selv, eller er de bestillt på nettet?

Fin uke til deg:-)
Klem Vigdis

Landlig Charm sa...

Ja de øyenstikkekoppene er nydelige! Desverre tok vi de ikke inn i butikken (Glasshuset, Bjørkelangen)...

Du er så inspirerende Chatrine!

klem til deg <3