lørdag, mars 10, 2012

Heklekroken

 Jeg bare elsker øyenstikker telysholderen! Skulle kjøpe en til hadde jeg tenkt, men dem va fri:(
(kjøpt på kremmerhuset)
Heklekroken/systue. Godt en slipper å kjede seg:)

 Hekling pågår også, innimellom syingen. Kan jo ikke ha bare 1 prosjekt på gang;)
Dette er vel noe som skal bli en heklet jakke, med fuskepels kant. Og kansje enda flere heklede kapper nede, kansje...


 Beste hjelpemidlet når man hekler uten mønster: sikkerhetsnåler. De hjelper til så jeg slipper å telle.

 Bikkja er med, alltid! Supersøte lille Chablis, som trenger å stelles litt. Hun skulle både ha badet og vært klipt litt stakkar.

Angående sybystene mine: (jeg fikk ett spørsmål om de) De er utstillingsdukker fra en nedlagt butikk, fikk de for 300kr De er ikke stillbare, min passer klær str 38. Den lille er barn ca str 4-5-6 år.
Knappene til den hvite kåpa er fra stoffogstil.no

Da er det bare å ønske dere alle en fin kveld!

Klem,
Chatrine

2 kommentarer:

GNIST sa...

Begge jakkene dine ser kjempefine ut! Gleder meg til å se de ferdige! Uansett hvor stort hus man har, så er det alltid mest kos å kreere i stua/kjøkkenet - pussig :) Her har spisebordet vært fullt av garn i hele dag. Kos deg videre!!!

Nina sa...

Ser ut som det vil ble enda en flott jakke. Du er så utrolig kreativ å flink med hendene.