lørdag, februar 25, 2012

Prosjekter, prosjekter, prosjekter...

 Jada! Endelig kom pakken!
Ull, fuskepels, di fineste knappene ever!, og rosetter i dus fersken farge.
Alt fra stoffogstil.no Nå blir det ny kåpe på ho mor:) Etter mønster fra Burda.
Ahhh det skal bli gøy å sy litt!

Nå har dere sett en mengde uferdige prosjekter på bloggen i det siste. Jeg holder på med et ti-talls uferdige prosjekter... OMG... Forhåpentligvis blir noe av de ferdig sånn om litt. Ehh.

Jeg har kommet i et modus som ikke er bra. Jeg kommer på nye ting hele tiden, starter uten å bli ferdig med prosjekter jeg alledere har gående. Det positive er at plutselig har jeg en masse nytt:)
Får håpe den hærlige kåpen fra Burda blir ferdig;)

Finfin søndag til dere alle!

Klem,
Chatrine

5 kommentarer:

Smått og Stort sa...

Wow- dette blir kult! Kjenner meg så igjen i å starte nye prosjekter før det jeg holder på med er ferdig.... stadig noe som ser artigere ut som dukker opp. Men- vi blir nok ferdige med det meste til slutt. Godt det er flere av oss som har det slik :)

Anonym sa...

Hei. Jeg villegjerne kjøpe interteriørbladet du hadde avbildet.Hvilket var det?????

Anonym sa...

Åhhh så fin den så ut!! Jeg driver og kommer i gang litt sånn smått med sying igjen - etter å ha ligget litt brakk noen år... Håper du kan legge ut litt framover hvordan prosessen med kåpa går... Har en selskapskjole i hodet akkurat nå, men mangler foreløpig sømbyste (sååå vanskelig å drive å prøve på meg selv.., men ingen blogg å vise den på dessverre... Hilsen Benthe, som synes du inspirerer myyyyye!!

Carlheim sa...

Hei! -flotte stoffer, fine teksturer, tror kåpen din blir super og håper du legger ut bilde av resultatet.

Kjempefin blogg forøvrig, inspirerte meg til å ta opp håndarbeidet igjen -sy, strikke og hekle.

...og tilslutt, nydelig smykke på bildet til posten 16.februar -blå/grå roser. Nydelig!!!

ChatrinesLiving sa...

Anonym: Jeg prøver stadig å finne det spesifike interiørbladet... Uten hell så langt. Men det er rom 123 eller boligpluss. Kommer tilbake med mere info når jeg finner det igjen:)

-Chatrine