mandag, februar 13, 2012

LØV

 Jeg har ikke bare spisebord på kjøkkenet;) Jeg har en liten kjøkkenbenk også, som jeg avogtil glimter til med ett bilde eller 2:)
I dag står det te på benken. LØV te. Må innrømme at jeg kjøpte disse kun av den grunn at boksene var så fine. Ellers må jeg vel si at teen er titt i overkandt "urtete" for min smak. Jeg liker bedre smaken av sort-grønn og frukt te sånn egentlig. Fine er de i allefall på benken:)Jeg fikk et spørsmål angående hvor jeg har kjøpt den hvite hyllen (forige innlegg):
Den er kjøpt på Fagmøbler i Tromsø

Ha en super mandagskveld dere!

Klem,
Chatrine

3 kommentarer:

Smått og Stort sa...

Fine bokser da, selv om teen ikke smakte så godt... kan ikke få alt heller :)
Så fine blogginnlegg du har- sånn med to bilder ved siden av hverandre. Har prøvd jeg også, men får det ikke til selv om Randi på Idepuffen prøvde å gi meg bruksanvisning.
Ha en fin kveld-
hilsen Sissel

Torhild sa...

Hei. Hadde også kjøpt teen tvært pga de fine boksan ;)

Anonym sa...

Hei. Hvor kan man få kjøpt denne teen i Tromsø ?? =)