lørdag, januar 28, 2012

Lørdag:)

 Pc utsryret mitt (forige innlegg) er på plass, og virker:) Juhu!
I dag er det min frilørdag. Lørdags syslene mine ligger på bordet:) Masse nytt garn. Hærlig alpakka.
(bildene er tatt på kjøkkenet, som likner litt stue denne helgen:)


 Jeg skeier ut med iskaffe i mine nye fiiine bodum kopper. Jeg fikk 2 stykker av disse i bursdagsgave av min sønn. Som han har kjøpt helt på egen hånd forresten. Han har slett ikke så værst smak den gutten:)


 Spill på mobilen og tente lys hører også med til en frilørdag.

 Siste helgen i Januar. Vi kryper sakte men sikkert mot vår. Gleder meg allerede til våren, selv om vi må gjennom flere månder med snø først. Kansje interiør-lysten min kommer tilbake snart, har vært stille på den fronten lenge. Intet nytt her i huset gitt.
Ønsker dere en fantastisk fin helg!

Klem,
Chatrine

3 kommentarer:

GNIST sa...

Dette er lørdags-sysler jeg kan like! Ser veldig så koselig ut! Fortsatt god helg!

Janne sa...

Så fine bilder, oser av god stemning!:))

Dette er finfine helgesyssler, ja- spesielt WF... er hekta...hihi:)
Liker bloggen din jeg, titter gjerne innom igjen!:)

PillePalle.... sa...

For en fantastisk strikkeplass! Dette kaller jeg utsikt!
Klem, PiPa