søndag, januar 22, 2012

SOL

 Vi har fått solen tilbake. Jippi!
Jeg vet ikke hvor mange minutter den er framme, men den lyser lenge på fjelltoppene i allefall. Dagslyset varer faktisk noen timer. Det er deilig. Sånn sett bortfra at støvet og de skitne vinduene viser all sin "glans"
Titter jeg ned på plenen ser jeg at jeg absolutt burde plukket vekk restene etter nyttårsfeiringen;)
 Jeg hører det snør der nede på østlandet. Hos oss har vi lite av den sorten, enn så lenge. Veiene er glatte da... Det å ta bilde uten blits i mørket er en katastrofe for mitt kamera.
 Men slik ser det titt og ofte ut vinterstid utenfor mitt hus. Denne bussen sto på tverra i svingen for et par dager siden. Stakkar... (bildet er tatt fra mitt stue vindu)

Søndag, den lateste dagen av alle. Helt perfekt! Jeg stresser ned i dag etter en uke med mye! Min bursdag som vartidlig i uken, sønnen min ble 14 år sist fredag. Hans badminton turnering har pågått i flere dager, og jeg har stått i kafeen. Kun et par timer da:) (heldigvis;) Jobben har tatt hele uka mi, helgen også. Neste helg... neste helg: LANGFRI! Gleder meg allerede. Nymobilen min har dessuten tatt mange timer siste uka. Hehe. Wordfeud-Block puzzle-Where`s my water... Ja med mange flere... Dilla på spill:)

Ha en superfin søndag dere!

Klem,
Chatrine

Ingen kommentarer: