tirsdag, januar 24, 2012

Oppgradering;)

Så var det tid for oppgradering av mitt pc-utstyr dere!
Dette er hva jeg har fått så langt...

Ser den ikke flott ut? Min nye pc... ;)

Christians pc (som nå skal bli min) har gått utav dato ifølge gamer-verden. Han har kjøpt seg et nytt vidunder, og jeg er så heldig som har fått hans gamle. Haha:)
Ettersom jeg har forstått må man ha det nyeste innen pc`er for å holde kontakt med verden.
Osv, osv,osv......
Ok, Pc`en hans funker perfekt til min blogge verden, facebook og nyhetene. Nå skal den settes opp for mitt bruk. Jeg tar godt til takke med en velfungerende(?) pc. Litt smått med riper i lakken, en superliten skjem, og et gammelt tastatur. Jaja, sånn er det å være mor. Tusen takk Christian, du skal nå vite at jeg er storfornøyd med en ny pc. Ikke dårlig å arve fra ungene sine. Tyder det på at man har begynt å bli gammel???
Her jeg sitter nå på min eldrende og supervarme laptop gleder jeg meg meg stort til å få inn nytt fotoshop til bilde redigeringen på Christians gamle pc.

Oppfølging kommer;)

Klem,
Chatrine

Ingen kommentarer: