torsdag, januar 05, 2012

Nytt bloggeår 2012!

Da starter jeg på nok et nytt bloggeår. Et jubileumsår faktisk.
Når vi etterhvert nærmer oss sommeren fyller bloggen min 5 år!
Tenk dere det 5 år allerede. Det må etterhvert feires med brask og bram:)

Bloggen dette året vil inneholde både hus, hjem, interiører, hund og håndarbeider som alltids. Å litt personlig her å der.

Jeg skal etterhvert ha en aldri så liten oppussing på bloggen også. Nytt headerbilde må til. Man trenger å fornyes avogtil, ikke sant? Med mine data kunskaper kan det jo ta litt tid;)

Håper dere alle har hatt en strålende jul og nytt år. Det har jeg, en stille og rolig sådann. Koselig, koselig jul og nyttårsfeiring med god mat og drikke i godt selskap. Mer kan man ikke ønske seg.

Om en ukes tid skal jeg atter en gang feire min bursdag. 41 i tallet (oida!....)
En ny bursdagskjole er under konstruksjon. Bare en uke igjen, så jeg må skynde meg. Startet på denne i romjulen. Hekle skjørtet har kommet til under diverse filmer og tv-titting. Kjolen under (i grønt stoff) fant jeg på her om dagen. Så nå får vi bare se hvordan den kommer til å bli. Jeg får sette på kreativitets-bryteren i full fart:) Lykke til Chatrine! ;)Jeg slenger meg forran symaskina i kveld,
Dere må ha en superfin kveld!
Så sees vi masse i løpet av det nye året 2012!

Klem,
Chatrine

4 kommentarer:

Bdicte sa...

Wow, imponerende:)) Æ glede mæ til å se den ferdig!

Godt nyttår
Klem
Benedicte

Smått og Stort sa...

Ååå så STILIG! Råfin kjole- gleder meg til å se den helt ferdig! Den som hadde kropp til noe sånn....
hilsen Sissel

GNIST sa...

Så spennende! Gleder meg til å se resultatet! Elsker fargen og hekle-mønsteret ser utrolig fint ut! Har forresten såvidt begynt på en chanel genser-kjole som jeg ser du også strikker. Er spent på hvordan din blir og hvor langt du har kommet :-)
kos deg med kjolen din!!!

snakkemunn sa...

Stilig, spent å se den ferdig.:))