søndag, januar 15, 2012

Mobilblogg

Da har jeg endelig fått oppgradert bloggen til en leselig mobil verson:)

Mobil ja... Det er jeg forresten fri for gitt. Har ikke hatt mobil siden november. Da min sony ericsson sluttet å lade gikk jeg med den tilbake til butikken. Joda det skulle være en enkel garantisak, og telefonen ble sendt inn. Etter flere uker kommer der beskjed fra verksted at jeg har herpet min mobil såpass at det ikke er fillene igjen, og de kan desverre ikke se at dette skal gå på garanti. Dessuten har jeg brukt uorginalt utstyr, som da har overbelastet mobilen. Hmmm.... Tja, hvis ladere som er orginalt med mobilen ikke er ment for å brukes: så JA da har jeg vel brukt feil utstyr... Hmmm... Og hadde jeg herpet mobilen såpass, ja da hadde jeg vel kastet den i søpla!  
Jeg sender mail til sony å lurer på hva i alverden dette er for noe? Der får jeg svar at jeg må ha mistet mobilen i gulvet med laderen i, dermed skadet lade kontakten. What???
Altså ingen hjelp der å hente. Foreløpig står jeg uten mobil, men låner Christians (stakkar) Wordfeud avhengigheten har tatt overhånd;)

Sony ericsson blir det i allefall ALDRI mere. For en ræva service, unskyld språket! Ikke nok med det, men i den samme samtalen fra butikken som ringte meg for å meddele at dette ikke var noen garantisak prøvde di jaggu å selge meg en my mobil med et nytt abbonement med bindingstid. Det ville være det billigste for meg. What? Nei nå må de gi seg! Frustrert!
Noen ideer om hva jeg burde gjøre folkens?

Jaja, setter meg ned med mobilen til Christian og spiller litt wordfeud mens jeg lar frustrasjonen koke.

Finfin søndagskveld til dere!

Klem,
Chatrine

1 kommentar:

krepsemor sa...

Kan dessverre ikke råde deg her! Syns ikke du har fått særlig god service da =( Jeg har også Sony Ericsson, Xperia Arc, og har også blitt hekta på Wordfeud! Jaja, ikke det verste en kan bruke tiden sin til, he-he!
Hvordan ordner du bloggen din til å bli mobilvennlig da?