søndag, januar 22, 2012

Fin LYS søndag!

Hærlig søndag dere. Jeg holder på med nytt lite prosjekt etterat den grønne kjolen ble ferdig. Kan jo ikke bare sitte her å tvinne fingre heller;) Har såvidt startet. Ser for meg en fin lys hekle/strikkejakke til våren.
Interiøret holdes i lyse duse lilla toner med pelsputer og pledd. Ikke noe nytt og spennende i øyeblikket. Liker de lyse og hvite fargetonene nå som mørket har forlatt oss. På ønskelisten står fortsatt en ny sofa... Å kansje noen nye stoler til kjøkkenet. Kansje blir det nytt i løpet av 2012
 Kaffe og godis hører med til en søndag:)


Til min bursdag fikk jeg en vakker orkidè av kjæresten min. En slik tror jeg ikke jeg har hatt før. Utrulig vakker!


Så tilbake til søndagsprosjektet (som kommer til å vare mange søndager til;) Har forresten nesten gått tom for serier å se på. Noen som har en anbefaling til ny serie?
Så må jeg få takke dere for koselig bursdagshilsninger til meg i forige uke. Tusen takk!
Angående mobilen: Takk for tilbakemeldinger! Jeg er så langt superfornøyd med den lille jeg kjøpte. Kan absolutt anbefale den!
Mobilblogg: Jeg fikk også et spørsmål angående om hvordan jeg fikk det til. Når jeg omsider fikk oppdatert blogger adm for min blogg, så var det lagt klart fra bloggers side. Der må man altså bare aktivere instillingene for mobil. Superenkelt. Takk til blogger som gjør livet enklere for oss bloggere som ikke er en mester på html koder og div:)


Nyt kvelden!

Klem,
Chatrine

3 kommentarer:

GNIST sa...

Ditt nye prosjekt ser spennende ut. Gleder meg til å se mer :-)

Jatte sa...

Du er sååå flink!
Dette prosjektet blir nok like flott som alle de andre du har tryllet frem :)

Ha en fin kveld,
klem klem

silje Mari sa...

fin liten krok og nydelige farger:) Deilig med sola tilbake her nord ja..nå går vi lysere tider imøte bokstavelig talt:)