lørdag, desember 31, 2011

Godt Nytt År!

Nyttårsklem med ønske om et superfint og flott Nytt År til dere alle!

mandag, desember 26, 2011

Romjul


 Så var vi plutselig kommet til romjulen allerede. Bildene i dag 2.juledag er fra min Julaften:)
Så koselig det var! Mye god mat og mange fine gaver. Christian likte i allefall capsen han fikk av sin søster (som forresten ikke ferier jul sammen med oss i år. Hun er sørpå og jobber)
 Litt mørkt bilde kansje, men juletreet er superfint i år:) Christian er også veldig fin! (I sin outfit fra Moods of Norway) ;)

 Chablis har ikke vist seg i bloggen på en stund nå, men hun lever i beste velgående. Her sitter hun med uklipte labber og tigger under bordet. Stakkar Chablis... hun må kun lukte på den gode julematen vår;)
 Som sagt så var den mange fine pakker under treet å år. Å jeg har tydeligvis vært veldig snill:)
Jeg fikk ringen jeg ønsket meg! Herreminhatt den er lekker. Hvitt gull med stor karat bling på. LYKKE! Etter en spesiell episode som skjedde meg tidligere i høst har den en helt spesiell betydning for meg:)
Jeg fikk mye fint annet også, design interiører til huset av barna, familie og venner. Bilder kommer etterhvert. Jeg venter på litt dagslys for bra bilder. Mørketiden er over, så nå blir det bare lysere og lysere.

Jeg har fri i hele romjulen og skal kose meg max! Merker at strikke/hekle/sy-lysten kommer tilbake. Endelig! Så da skal vi se hva neste år bringer av nye prosjekter. Og ikke minst gjøre ferdig de gamle;)

Ønsker dere alle en kjempefin romjulskveld!

Klem,
Chatrine 

fredag, desember 23, 2011

God Jul! :)


For oss i nettverden:)
Juleklem!
Chatrine:)

søndag, desember 18, 2011

Nytt hus! :)

 Vi stresser ikke mot jul. Det 4 lyset er tent, juletreet er kjøpt inn. Julerosen er på bordet. En uke med jobb, så er det juleferie. Det skal bli godt. Sove leeenge, nyte fridagene. Gleder meg til det. Gleder meg selvfølgelig til julaften og julematen også. Håper jeg her vært snill dette året så kansje får jeg en fin pakke eller 2 under treet:)

 Til vårt nye hus prosjekt trenger vi godis, masse godis!


 Christian er snekker og dekoratør. Jepp, det står det: Vårt NYE HUS:) Mennene formelig ramler utav pipa!
Kunne ikke bygd bedre selv;)


Advent går fort, om kun få dager sitter vi der å nyter julematen. Det skal bli godt. Og ikke minst at når vi sitter her på julaften så har solen snudd. Dagene blir bare lysere og lysere nok en gang. Nytt lys mot nok et nytt år.

I Chatrineshus har det vært besøk og jobbing siden sist. Dagene på jobb varer lenge, fritiden er kort. Den benyttes til Jobb først, så har jeg vært masse på kafè. Etter det har det blitt pledd og sofa forran tv. Førjulsbesøk av familien har det vært, koselig! Strikkelysten min er en smule laber for tiden. Garn nøstene ligger å venter på "bedre tider" og hadde det ikke vært for mitt julebesøk i helgen så hadde det jaggu ikke vært fine lys på trappa heller. Men nå er det stemning også ute:)

Alle foregående år har jeg stresset meg gjennom desember. Jobbet masse både på jobb og hjemme. Det har stort sett endt med at jeg har ligget syk i julen. Nå har jeg lært dere! Den smellen skal jeg ikke gå på en gang til. (med mindre noen smitter meg med influense... bank i bordet!)

Nei folkens nå er det bare kos! Jeg skal en tur innom matbutikken før jul, moppe gulvene og pynte tre, ja så er det jul.

Kos dere den siste advent uka!

Klem,
Chatrine

mandag, desember 12, 2011

Førjul

Det er ikke mye snakk om interiører hos meg i disse dager. Desverre. Men desto mer jobb og god mat og drikke på kveldstid i førjulstiden.
I helgen tok jeg med mine gutter på julebord på De 4 Roser. Storkos!

I tillegg så har det lavet ned hvite filler fra himmelen. Masse hvite filler. Nok til å måke de vekk i flere dager...
Til helgen får jeg besøk, så her må det ryddes og lages julestemning i løpet av uka. Skal prøve å få tatt noen stemningsbilder til dere i mørket:) (Når jeg får satt opp julelysene ute, jeg er ikke den raskeste ser du;)

Kos dere masse!

Klem,
Chatrine

onsdag, desember 07, 2011

Årets julegave innpakkning:)

 Gråpapir, tau, bånd, små julekuler og dymo (bruker dymoen for det den er verdt;)Jeg har laget adventskallender til min datter og sendt sørover til henne. Der brukte jeg akkurat denne innpakning. Hun syns pakkene var superkule. Så hvorfor ikke pakke inn årets julegaver i samme stil:)
Jeg har ikke blogget om kallenderen hennes siden den var hemmelig, og hun leser bloggen min. Vi får bare håpe hun sender oss bilder! For noen år tilbake fikk jeg et bittelite gull-juletre av min mamma. Kommer den ikke opp, ja så blir det ikke jul...;) Joda såklart er det framme i år også. Sammen med adventstaken dukker treet opp. Ferdig pyntet:)
Her i huset er det ellers ikke mye som minner om jul. Enda. Men så er vi jo tidlig i desember også, heldigvis.

Skal hilse dere fra min datter Ine som snart skal gjeste blogge:)

Selv skal jeg "tørke støv" av fin kjolen min. det er jo tross alt 3 dager siden jeg brukte den;) Så for å ta mine gutter med på julbord til helgen. Travel tid gitt!

Ha en superfin 7 Desember dere!

Klem,
Chatrine

torsdag, desember 01, 2011

Andreas du e DYKTIG! Tromsøs kuleste kles butikk:)


 Min gode venn Andreas (som jeg har skrevet om mange ganger før) designer bak klesmerket
Moose on the Looose.
Nå har Moose on the Loose kommet opp med en Pop up Store i storgata. Butikken er åpen ut året:)
I går var jeg hos han å juleshoppet litt. Å for en kul butikk! All ære til den gutten med STOR kreativitet! Butikken han har designet til klærne sine er superkul!
Verdt et besøk!

 Å kule klær ikke minst! Dette er prøverommene.Finfin torsdag til dere alle!

Klem,
Chatrine