mandag, desember 26, 2011

Romjul


 Så var vi plutselig kommet til romjulen allerede. Bildene i dag 2.juledag er fra min Julaften:)
Så koselig det var! Mye god mat og mange fine gaver. Christian likte i allefall capsen han fikk av sin søster (som forresten ikke ferier jul sammen med oss i år. Hun er sørpå og jobber)
 Litt mørkt bilde kansje, men juletreet er superfint i år:) Christian er også veldig fin! (I sin outfit fra Moods of Norway) ;)

 Chablis har ikke vist seg i bloggen på en stund nå, men hun lever i beste velgående. Her sitter hun med uklipte labber og tigger under bordet. Stakkar Chablis... hun må kun lukte på den gode julematen vår;)
 Som sagt så var den mange fine pakker under treet å år. Å jeg har tydeligvis vært veldig snill:)
Jeg fikk ringen jeg ønsket meg! Herreminhatt den er lekker. Hvitt gull med stor karat bling på. LYKKE! Etter en spesiell episode som skjedde meg tidligere i høst har den en helt spesiell betydning for meg:)
Jeg fikk mye fint annet også, design interiører til huset av barna, familie og venner. Bilder kommer etterhvert. Jeg venter på litt dagslys for bra bilder. Mørketiden er over, så nå blir det bare lysere og lysere.

Jeg har fri i hele romjulen og skal kose meg max! Merker at strikke/hekle/sy-lysten kommer tilbake. Endelig! Så da skal vi se hva neste år bringer av nye prosjekter. Og ikke minst gjøre ferdig de gamle;)

Ønsker dere alle en kjempefin romjulskveld!

Klem,
Chatrine 

1 kommentar:

Lilla Blanka sa...

Hej Chatrine!

Det ser ut som ni haft en härlig jul ♥

Kram och Gott Nytt År vännen!
Mia