søndag, desember 18, 2011

Nytt hus! :)

 Vi stresser ikke mot jul. Det 4 lyset er tent, juletreet er kjøpt inn. Julerosen er på bordet. En uke med jobb, så er det juleferie. Det skal bli godt. Sove leeenge, nyte fridagene. Gleder meg til det. Gleder meg selvfølgelig til julaften og julematen også. Håper jeg her vært snill dette året så kansje får jeg en fin pakke eller 2 under treet:)

 Til vårt nye hus prosjekt trenger vi godis, masse godis!


 Christian er snekker og dekoratør. Jepp, det står det: Vårt NYE HUS:) Mennene formelig ramler utav pipa!
Kunne ikke bygd bedre selv;)


Advent går fort, om kun få dager sitter vi der å nyter julematen. Det skal bli godt. Og ikke minst at når vi sitter her på julaften så har solen snudd. Dagene blir bare lysere og lysere nok en gang. Nytt lys mot nok et nytt år.

I Chatrineshus har det vært besøk og jobbing siden sist. Dagene på jobb varer lenge, fritiden er kort. Den benyttes til Jobb først, så har jeg vært masse på kafè. Etter det har det blitt pledd og sofa forran tv. Førjulsbesøk av familien har det vært, koselig! Strikkelysten min er en smule laber for tiden. Garn nøstene ligger å venter på "bedre tider" og hadde det ikke vært for mitt julebesøk i helgen så hadde det jaggu ikke vært fine lys på trappa heller. Men nå er det stemning også ute:)

Alle foregående år har jeg stresset meg gjennom desember. Jobbet masse både på jobb og hjemme. Det har stort sett endt med at jeg har ligget syk i julen. Nå har jeg lært dere! Den smellen skal jeg ikke gå på en gang til. (med mindre noen smitter meg med influense... bank i bordet!)

Nei folkens nå er det bare kos! Jeg skal en tur innom matbutikken før jul, moppe gulvene og pynte tre, ja så er det jul.

Kos dere den siste advent uka!

Klem,
Chatrine

2 kommentarer:

November- symra sa...

Så enig med deg, det er viktig å ta julen tilbake. Da mener jeg å gjøre det man har lyst til og ha overskudd til kos og samvær.

mirjamsdrøm sa...

Flotte bilder, og viktige ord!
God jul:)'
Klem