onsdag, desember 07, 2011

Årets julegave innpakkning:)

 Gråpapir, tau, bånd, små julekuler og dymo (bruker dymoen for det den er verdt;)Jeg har laget adventskallender til min datter og sendt sørover til henne. Der brukte jeg akkurat denne innpakning. Hun syns pakkene var superkule. Så hvorfor ikke pakke inn årets julegaver i samme stil:)
Jeg har ikke blogget om kallenderen hennes siden den var hemmelig, og hun leser bloggen min. Vi får bare håpe hun sender oss bilder! For noen år tilbake fikk jeg et bittelite gull-juletre av min mamma. Kommer den ikke opp, ja så blir det ikke jul...;) Joda såklart er det framme i år også. Sammen med adventstaken dukker treet opp. Ferdig pyntet:)
Her i huset er det ellers ikke mye som minner om jul. Enda. Men så er vi jo tidlig i desember også, heldigvis.

Skal hilse dere fra min datter Ine som snart skal gjeste blogge:)

Selv skal jeg "tørke støv" av fin kjolen min. det er jo tross alt 3 dager siden jeg brukte den;) Så for å ta mine gutter med på julbord til helgen. Travel tid gitt!

Ha en superfin 7 Desember dere!

Klem,
Chatrine

5 kommentarer:

emblas-kanel sa...

Stilige pakker! Tro om det finnes dynoer av den gode, gamle sorten å få kjøpt nå. De er atskillig mer sjarmerende enn de som er nå. Ha ei flott førjulstid. Eva :-)

Jatte sa...

Stilig!
Pakker som blir lagt merke til:)

Ha en fin desember-Onsdag,
KLem Jatte:)

snakkemunn sa...

Superfin innpakning.
Det treet er bare sååååååå fint. :))

Smått og stort sa...

Nydelig innpakninger på gavene♥

Lena sa...

Du så flotte pakker, da! Her i huset blir de mest sjarmerende, siden det er Snupsi som får pakke inn... Litt skjevt, MASSE tape og skrukkebånd som ikke helt alltid vil skrukke seg. ♥ ♥ ♥
Likte juletreet ditt!

Du - kos deg med finkjolen på!

:o)