lørdag, november 12, 2011

Sånn bittelitt på nett:)


 Jeg har en smule problemer med min pc for tiden. Akk å stønn... Kansje er den "frisk" i morra, hvem vet:)
Jeg har bakt dere! Stjerne i taket!!! Macarons av alle ting. Lekker ble de ikke, slik som jeg ser proffene gjør... Men smakfulle ble de! Fyllet i macaronene er bittert, og sammen med "kjeksene i rosa og blått" som er sukkerkake deluxe ble det er perfekt matc!

Jeg skal selvfølgelig ikke beholde de selv. Disse er en gave til ei spesiell frøken;) Kan jo ikke røpe... iogmed at hun  leser min blogg:)
Et par smaksprøver måtte jo til for å se om jeg kunne gi de bort. Gutta i huset godkjente smaken, så nå må jeg bare bake mange flere.


Det er lite som foregår i huset mitt omdagen. Det nærmer seg advent og jeg er stort sett på jobb. I tillegg var det jo
11.11.11
Min brud for dagen var supersøt. Nå er hun nok godt gift nå, som mange andre den dagen:) 


Mange liker høst og mørketid, det gjør i grunnen jeg også. Men må jo ærlig innrømme at tiltakslysten er laber. Lyset forsvinner snart her i nord, og da blir bloggersken Chatrine supertrøtt allerede i 16-tida... Vet ikke helt om jeg noen gang venner meg til mørketiden etter å ha bodd sørpå.

Nå skal min pc renoveres videre. Flax at jeg kom meg på nett i dag! Håper å få fixet problemet, så jeg kan komme meg på nett med mine bilder og blogg innlegg når det måtte passe meg (og ikke min pc...)

Ha en superduper lørdagskveld dere!

Klem,
Chatrine

P.S
Kjære Julenisse:
Jeg ønsker meg en ny pc til jul! ;)

2 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

Jeg trodde et øyeblikk at du hadde bakt til jul. Men så fikk jeg ned skuldrene. Jeg kan jo betro deg at på min kjøkkenbenk er der mandler, kakao, vaniljesukker, bakepulver, kokosmasse, rosiner osv..., sånn i tilfelle... REMA 1000 i blåbyen ble frekventert i dag. God helg! Slit deg ikke ut med hår til jul! Jeg har norsk og nynorsktekster og du har hår, he-he...

salige lavendel sa...

Synes du IKKE de så lekre ut???? De så superlekre ut skal jeg si deg, og det var nok en herlig gave å få!