tirsdag, november 29, 2011

De mørke kveldene i nord

 Kveldene sånn "nesten" i advents tiden går med til lesing av de nyeste jule interiør magasinene, tenne lys og drikke gløgg:) Hærlig tid egentlig!

 I dag kjøpte jeg meg en liten svilbel i vase. Nå lukter det jul på kjøkkenet. Søt var den også, pyntet med mose, sølvtråd og stjerne.
 Gløgg i Marlene M kopp.

 Gløgg i Mano kopp.
I år er det hvit tomte gløgg. Skal se om jeg ikke får laget meg en egen hvit gløgg nærmere jul:)


 Mens jeg nå titter i magasinene ser jeg noe spennende gitt;)
Heklede tøffler til jul?
Den til venster en MIN anno 2009. Den til høyre er anno 2011 (uvisst hvem design)
 Strikket stoltrekk?
Den til venstre er MIN anno 2009. Den til høyre er anno 2011 (uvisst hvem design)


Jeg finner mine igjen her hjemme i huset, og nye varianter laget av andre i magasiner et par år etter mine så dagens lys.

Stolen min finner dere her og her
Ballerinaene finner dere her

Nå må jeg snart seriøst begynne å tenke på julegavene. De fleste skal jo sendes avgårde med posten. Ser jeg får dårlig med tid... Sånn er det vel egentlig alltid med meg. Er ikke den første som kan skilte med å være ferdig tidlig. Men jeg har da en fin metode. Gave listene er nøye planlagte, med et par alternativer om jeg ikke skulle finne det riktige. Så er hele shoppingen unnagjort på en ettermiddag:) Supert:)

Så skal det jobbes , nå er det høysesong for oss frisører. Det skal festes, spses god mat og drikke. Aller mest gleder jeg meg til jeg skal ta gutta mine med på julebord (i nykjolen I might ad:)

Desember er en fin men travel tid.
Kos dere masse!

klem,
Chatrine

Ingen kommentarer: