søndag, november 27, 2011

Advent


 Hvis dere har fulgt meg lenge, ja så vet dere at min adventstake skifter fra år til år. I år tenner jeg en stjerne for hver søndag. sammen med den vakkreste engelen

 Litt smått med adventslys henges opp. Å trur dere ikke det blomstrer i vinduet? Herreminhatt, sånn snart midt i mørketida... Vakkert!
 Nå er det ganske så mørkt her i nord, å vi må jo bare leve etter det. Så mine adventsbilder i dag er jo mørke. Vi får ikke dagslys før uti februar nå. Men vi koser oss i mørket i nord:)

 Hjertene har min søster Marit laget for et år tilbake, Julekulen har min mamma strikket. Superfine smågaver! Syns dere ikke? Her om dagen hadde jeg besøk av en flott kar. Tage! Vi "datet" hele dagen. Jeg er tante til han, og etter han fikk seg en ny frisyre gikk vi på burgerking. Kjekk kar han der gitt!
 Dere som har barn vet at når barna skal gjøre noe så må de få en "premie" om de er flinke. Jepp, sånn er det bare!
Premier er kult! :)

Tage syns jeg var så flink å klippe at jeg måtte få en premie. Utav det blå kom han med to søte, søte sinkhus som skal henge på juletreet. I premie til meg...! :)
Disse skal få hedersplassen på treet i år, med en hel haug med lys på! Tusen takk Tage! Sånn en fin stor 4-åring som du e!
Tenk dere å premiere frisørdama si. SMELT!

SMELT...SMELT!!!

Ja tenk at det er advent allerede. Vi er liksom ikke helt ferdig med høsten enda. Ikke er det snø, men masse vann derimot. I går var jo halve byen lagt under vann. Ikke helt vanlig hos oss. Springflo og julepyntet by... merkelig sammensetning...

Så må vi lage oss ønskelister, ikke sant?
Jeg ønsker meg denne "lille" blingen av kjæresten:)
Så begynner det å bli kveld. Jeg må lage meg gløgg:) I dag blir den hvit. Åååå som jeg gleder meg! Gløgg er viktig den første søndagen i advent:)

Kos dere masse alle sammen i kveld!

Klem,
Chatrine

Ingen kommentarer: