søndag, oktober 16, 2011

Søndag


 Det skjer i grunnen ikke så mye i Chatrines hus om dagen. Ikke skjer det noe på interiørfronten, heller ikke utendørs. Bortsett fra at løvet faller av trærne i raser fart.
Denne søndagen er som de aller fleste: lat!
Jeg drikker kaffe, stapper i meg godiser;) og hekler litt. Jeg har for tiden tusen småprosjekter på gang. Hovedsakelig puter. I dag hekler jeg en turkis pute. Helt enkelt med kun fastmasker. Jeg elsker den turkise fargen. Å så har jeg blitt veldig glad i min mye lyseblå MANO kopp:) Kanske blir det en pute til i løpet av dagen, sydd av det lyseblå/turkise stoffet med brunt mønster.


 Chablis er like lat som meg. Tidligere i dag har vi vært ute, saget og stablet ved. Nå derimot er det bare kos. Chablis sitter i vinduskarmen (som en katte omtrent) og ser ut.


 Så tenner vi lys, masse lys!


Tja, det var det... Ganske så kjedelig innlegg i grunnen. Men man kan jo ikke ha det like gøy hverdag;)

Kansje man skulle tenke på å få laget noen julegaver... Det begynner jo å nærme seg allerede...

Finfin søndagskveld til dere alle!

5 kommentarer:

Lena sa...

Nei - jøje meg - man kan jo tross alt ikke ha det festlig HVER dag!!! Men med en kopp god drikke og håndarbeid, blir det jo ikke så ille allikevel... *ler* Lekre bilder du har lagt ut igjen! Blir spennende å se den ferdige puten, fargen er bare herlig!

Ønsker deg en fin søndeagskveld!
;o)

Herman Grans ♥ sa...

Høres ut som ein fin søndag :)
Kos deg vidare :)
Hilsen Grete

Velkommen til min kreative verden sa...

Jeg må kommentere den flotte ull-kåpa du har laget. Den var bare helt RÅ lekker: ) Gloyyr nilfrt

Randis side sa...

Hehe... Helt enig! Kan bare ikke ha det like gøy hver dag :) men ha en trivelig uke! Klem

Rune M sa...

Du er så flink :)

Du lager vel ikke på bestilling? ;)
har så lyst på puter å ha på senga, og sofaen å jeg vet at kjæresten elsker turkise farger.