søndag, oktober 30, 2011

Oktober puter:)

 Det blir stadig vanskeligere å ta bilder innomhus nå som solen snart er vekke her i nord. Kun et par små timer midt på dagen er det mulig å få tatt noen brukbare bilder (med mitt kamera i allefall).
Jeg hekler stadig på mine turkise puter. Fint med litt fargeklatter her å der. Jeg har jo mest naturlige farger hvitt/brunt/sort i stua mi.


 Elsker fortsatt Mano koppen min;) Iskaffe i dag:)

 Denne puta er min favoritt sålangt. Den er heklet i samme mønster som kåpen (som enda ikke er ferdig...hmmm..) Kåpa er heklet i et tynt alpakka garn, mens puta er i tykt easy garn og krok nr 7

Boken jeg bruker til å finne heklemønstrene mine er DENNE

Så har vi stilt klokken en time tilbake, hærlig med en xtra lang søndag. Måtte vi stille klokken tilbake en time hver søndag... Det hadde vært fint det!
Uken som har vært har bydd på litt av hvert. Mye jobbing, og en aldri så liten mageshau på toppen. I dag hadde jeg tenkt å besøke min mamma, men jeg tror jeg holder meg hjemme. Det siste hun trenger er å bli smittet av dette. Huff.
Alt går over, så jeg regner med at neste uke bli MYE bedre. Ny uke, nye muligheter:)

8 kommentarer:

Fru.Underberget sa...

For noen kjempefine puter!! Jeg blir alltid så imponert over helking, der er jeg helt blank dessverre...

alottes verden sa...

Nydelige puter:)

Landlig Charm sa...

Hei Chatrine!
Så flotte puter du har laget...

Du inspirerer!!

God søndag til deg

klem

snakkemunn sa...

Så fine puter du har laget i nydelige farger og mønstre. :))

Marie sa...

Å så vakre puter du lagar både desse og dei på innlegget under her :)

Klem

Nina sa...

Oi for noen flotte puter du har laget.Har også kjøpt garn i denne fargen, synes den er så nydelig. Tror jammen eg ska bestille med denne boka!!

STEINKJERRINGA sa...

Vakre puter du har laget. Jeg innfører straks rødt i mitt hjem (har en rød ørelappstol og et rødt maleri). Skal pønske ut en ny interiørfarge til etter jul. Basisen her i huset er hvit, så da er det lett å bytte ut farger. Spysjuka har vært her i huset også, rektoren fikk den, jeg slapp unna...

Brocante sa...

Den med "boblene" var noe av det fineste hekling jeg har sett. Supre puter!