mandag, oktober 24, 2011

Beklager dårlig oppdatering her på bloggen om dagen.

 Jeg vet det er mange som følger meg, og jeg skylder dere en liten opptatering på hvorfor det i øyeblikket ikke kommer så mange ord fra meg. Jeg har jo hatt frihelg å planen var å blogge masse:)

Min mamma er hjerteoperert for noen år siden, det gikk så som så... resultatet er at hun må blokke opp den ene åra i ny å ne. Det har blitt hele 13 ganger på 5 år. Sist gang var nå rett før helgen. Da hun lykkelig kom ut av sykehuset på fredag skulle vi ha en fin helg. Hun dro på shopping hos Bryggejentene på lørdag, og kjøpte dette fiiiine settet til meg. Kopp med skål fra Bloomingville. Tusen takk mamma, du vet hva jeg liker! :)

På kvelden hadde vi en fin middag hjemme hos meg, før vi dro ut på byen en tur. Da vi tok et glass vin følte hun seg dårlig igjen. Det bar rett inn på UNN med ambulanse. Den natt var hun ikke til å snakke til, heller ikke søndag da hun hadde fått en god dose morfin... I dag var hun ikke engang på beina. Stakkar mamma! Hun har fått gallesten nå, med en kraftig betennelse. Så nå må hun ligge der på sykehuset å få antibiotika og kvitte seg med betennelsen før de kan opperere de hærsens stenene vekk.

Jeg er på jobb, på sykehuset, bringer fram og tilbake det nødvendige for henne. Tar telefoner osv.
Men jeg kommer sterkerer tilbake til bloggen når jeg får satt meg ned og tatt en pust i bakken:)

Vi snakkes dere!

6 kommentarer:

Gry Hege sa...

Skjønner veldig godt at bloggen ikke er prioritert i en slik stund. Håper det går bedre med mamman din.Kjenner til det der med hjerteproblemer og utblokking da bestefaren min har en del slike i løpet av året. Bare i år har det blitt 3 stykker.

Sender mange varme tanker til deg , din familie og til mamman din ...

Klem...

Randis side sa...

Uffda! Ikke no hyggelig når de nærmeste blir syk! God bedring til mammaen din! Hils henne masse ♥ Høres etterhvert! Klem

by BeaTell sa...

Blogging betyr ingenting i slike perioder. Vi har alle et privatliv det skjer saker og ting i... Blogging kommer når det er rom og tid for det.

Har selv plutselig hatt lang pause. Følgerene er der vettu.

Tenk på familien din du! Ta vare på mamsen din!!

Klem

Britt Eva sa...

Så fint sett du har fått av mammaen din. Håper hun kommer seg raskt - så får bloggingen komme i annen rekke. Slik er det nå
innimellom for oss alle. Tenker på deg i nord.. Klem fra Drammen.

vibeke sa...

Du skylder ingen en oppdatering. Det er det siste du skal tenke på nå.. God bedring til Mamma`n di,håper hun blir fort frisk... og sender en god klem til deg...

KLem...

Adriana Ximenes sa...

Beautiful!
Kisses,
Adriana Ximenes.