mandag, september 05, 2011

Min HØSTFØLELSE for NIB

Jeg slenger meg på HØSTFØLELSEN inne hos NIB i siste liten:)

Tåken om morgen gir meg den aller første høstfølelsen. Når det dugger som vært om natten, og tåken så letter om morgen. Da er det høst!
Å vakkert kan det være.
Mitt første bilde ut i dag er et bilde jeg tok sist høst ved mitt lille runde hvite kaffebord.
Her kan man nesten ikke se ut, men man kan enda se det fine lyset.
Hver gang det er tåkete om morgen, vet jeg at det blir en knallfin dag. Vakkert!

Så er det jo blandingen av sommer og vinter. Sommerblomster på bare grener gir også meg en skikkelig fin høstfølelse. Jeg er ikke særlig glad i vinter (som dere sikkert vet...) så jeg liker å ta inn blomster fra hagen på høsten. Da kan jeg nyte de lengere.Ups, her ser jeg at jeg har hatt meg en bloggepause på over en uke... Å hva har jeg gjort siden sist? Joda, jeg har jobbet. I Tromsø har det jo vært den årlige Døgnvill festivalen, der har jeg vært:) Å for ei dame som meg (som nesten aldri er ute) tar det på å synge og danse 3 dager til ende, gitt... Men moro har det vært. Litt sliten siste dagen... hmm...

Så må jeg bare få lov å si at vi har fortsatt sommer i nord. August og nå denne mnd så langt har det vært helt fantastisk! Solen skinner og våre 17-20 pluss grader vil ingen enda ta. Vi har ikke flom her i nord for å si det sånn. Vi bader i sommervær! Jeg kan faktisk aldri huske å ha hatt nesten sydenstemning på disse breddegrader i September. Helt fantastisk! For meg er det ikke høst riktig enda, men SOMMER:)

Finfin ny uke til dere alle!

1 kommentar:

Hasigamas mamma sa...

Nydelig det øverste bildet!! Deilige farger!
Lykke til!