fredag, september 30, 2011

Fy...for en uke...

 Nå har jeg jobbet i 2 uker... mange, mange timer med frisør jobben min. Det viser seg at jeg har hatt en ubrukelig regnskapsfører i 3 år. Akk å stønn... Vel, vel gjort er gjort. Etter en hel del detektiv arbeide er jeg nå snart i havn. Takk å pris! Snart kan både Malin og jeg puste lettet ut:)

Anyway, i går kveld måtte jeg tømme hodet for tall. Satte meg ned å så en film og snurpet sammen en hals i full fart. Jammen ble den ikke så aller værst:) Litt Vintage`ish look over den. Og mulig dette kan bli julegaver til småjentene i familien;) (og kansje noen av de store jentene også;) hehe)
Som vanlig når det gjelder meg: Ingen mønster er fulgt, alpakka og flere forskjellige kroker, litt tynt lufs-garn til blondene.

Så er det fredag, for meg er det jobb i morra også.
Det setter ikke noen stopper for litt vin i glasset og et par kubber i peisen.
Vi har fått høst her nord. Regn og gufs ute.

Kos dere, og
GOD HELG!

4 kommentarer:

Idun.. sa...

herremin... du er min handarbeidshelt! håper jeg en dag kan skape slike vakre ting med å bare sette pinner til tråd og la det stå til..

ønsker deg en god helg og håper at du snart er ferdig å rydde etter udugelige økonomer...

Gry Hege sa...

Du er jammen flink....tenk å klare å lage noe slikt på frihand.

Ha ei flott helg ♥

Liv sa...

Hei!
jeg hr fulgt bloggen din over tid og er helt imponert over det du lager og designer.
Selv er jeg nettopp startet med ny blogg, får se hvordan den utvikler seg;).
Den kåpen din er vakker.
Klem fra
Liv

Anonym sa...

Åhhhhhh..... skulle ønske jeg var såååå dyktig!!!
Benthe (uten blogg,men følger deg myyye)