tirsdag, september 20, 2011

Første høst prosjekt ferdig: Pute

 I går kveld sydde jeg puta ferdig:) Hva syns dere?

Jeg har brukt et bilde av min datter Ine fra en fotoshoot jeg hadde med henne i august. Det printet jeg ut på bomullsprintepapir. Stoffet ellers er et gammelt linskjørt, og en mørkbrun blondekant som ramme.
I ørelappstolen min har jeg pute på pute. En i skinn, en i fuskepels og nå en ny av min søte datter:)Det merkes på lyset at det er høst. Selv om dagene er lyse og fine er det stup mørkt på kveldene. Og det betyr god tid til enda flere håndarbeidsprosjekter:)

Ha en fin kveld dere!

6 kommentarer:

Sìv`s verden sa...

Så stilig pute:))

alottes verden sa...

Så flink du er...puta ble utrolig fin:)

Ha en fortsatt fin uke
Ann-Charlotte

Prinsesse Elin sa...

Hei vennen
Så fin den ble. Nå hadde jeg ikke reknet med noe annet siden du har en vakker datter. Da må det bare bli bra vett du. Når motivet er pent. Ha en nydelig dag:)

Klem fra Elin:)

Nina sa...

For ei flott pute, nydelig.

STEINKJERRINGA sa...

Nydelig pute, men hvor sitter du?

STEINKJERRINGA sa...

Nydelig pute, men hvor sitter du?