søndag, september 25, 2011

244 "Duppeditter" senere... I helgen har jeg hatt container her hjemme. 10 kubikk er fyllt opp med søppel. Hvordan kan man egentlig spare på så mye skit? Vel, vel det er godt å komme seg inn både i boder og i kjelleren:) Hærlig følelse!

Innimellom all ryddingen har jeg sydd ferdig alle de 244 duppedittene og sydd de alle fast på kåpa (i tillegg har jeg sydd sikkert 50 duppeditter som ikke ble perfekt nok til å komme på kåpa;). I kveld skal jeg starte med å montere foret. Og ikke minst lage beltet som skal på. Så er det bare å finne fram symaskin talentet i meg:) Good Luck, sier jeg bare;)

Søndagskveld, Nyt den dere!
Vi sses til uka!

2 kommentarer:

Gry Hege sa...

Så flott den kåpa di kommer til å bli....du er jammen flink :)

home 4us sa...

Djizzz! Den kåpa de er bare RÅÅÅÅÅ!