søndag, august 14, 2011

Random

Sommeren har kommet tilbake til oss her i nord! Vi NYTER! 20 pluss i skyggen, 50 pluss i sola:)
Nå blir det ikke gjort noe i hus. Heller ikke noe i hagen.

Vi solbader oss, og hekler litt i ny å ne.

Noen blomstrer nå, mens andre har hatt sin glansperiode tidligere i sommer.Vi skal straks starte på en ny uke. For oss venter mere sommer. Hærlig! Enda flere late dager. Litt jobb innimellom da... men mest: Late dager. Høst og vinter kommer fort nok likevell.

Jeg vet jeg klager mye på været her i nord, men nå er jeg fornøyd dere:) Måtte det vare leeeenge!

Til uka når ungene mine kommer hjem skal jeg ha nytt fotoshoot med min datter. Det skal bli supergøy! Dere skal få se bildene. Disse er bilder jeg bruker i jobb-sammenheng. Ønsker dere å se mere hår klikk HER

Så får vi bare nyte den nye uka dere!
Kos dere!

1 kommentar:

Gry Hege sa...

Titter innom for å ønske deg en flott uke. Koser meg max i godværet jeg også, er bare så glad for litt varme igjen :)

Klem ....