onsdag, august 10, 2011

Fine gaven:)

Det er så koselig å få gaver. Her om dagen fikk jeg en kjempefin gave av Sunniva, kun fordi hun syns jeg er så flink med håret hennes. Denne gang skulle hun i bryllup, og ønsket å se fin ut på håret. Koselig!

Hun gav meg en skjønn kopp m/skål i rosa PIP. Vakkert!
Nå får min 2 krus i PIP selskap, og jeg kan invitere 2 stk (i tilegg til meg;) på kaffe:)
Tusen takk Sunniva! (min "soon to be" svigerinne)


Sommeren er som seg hør å bør her i nord. Vi har vel sett bedre tider tror jeg. Jeg er lite ute i hagen, så derfor er blomstene mine i dag plukket nettopp fra hagen. Jeg kan likegodt nyte dem inne, nå som det er rufs og regn ute.
Disse er: Hvite sen-Dupper
Utrulig vakre!

Så er det snart helg igjen, jeg helker på kåpa mi til den store gullmedaljen. Jeg har planer om å bli ferdigheklet til symaskina kommer i hus, så jeg kan sy foret til kåpa;) Heklekroken går for fullt. Med jobb dagen lang, så blir det kun små kveldstimer til heklekroken, mulig jeg må ta natten til hjep... Neida, travelt har jeg det ikke Ehh...

Nattinatt, og fin splitterny dag i morgen!

2 kommentarer:

Landlige Hjem sa...

For en herlig gave å få ;))
Synes disse er så søte!
Så spennende med kåpen du hekler, den blir sikkert superfin!!
Sove godt, natti natti ;)
Klem fra meg, Anki

Marie sa...

Så kjekt å få sånn nydeleg gåve :)
Lukke til med heklinga :)