torsdag, juli 28, 2011

Valgets kvaler...

I morgen kommer de siste flisene på, så lørdag er det fuging. Endelig begynner jeg å se en FIN gang!
Sjekk den fine refleksjonen av lys i gulvet. (Badet i bakgrunnen) Det ser nesten ut som speil. Det blir faktisk finere enn jeg hadde trodd. Flisene er Granitt, jeg kommer tilbake til alle detaljer når det hele blir klart.

Underveis er det ganske så grisete da. Flislim og dritt overalt. Krittmerker på de flisene vi IKKE skal trø på;) Ser for meg MYE vasking etterpå.
Etter flisleggingen skal det opp lister og mere til, så det går nok hele neste uke også før jeg kan se en ende på det hele.

Jeg har jo alltids flere prosjekt gående som dere vet. Jeg hekler i øyeblikket på den nye vinterkåpa mi. Har ikke kommet så langt, så det er ikke mye å se enda. Men jeg har vært å fått meg noen stoffprøver på det som engang skal bli for inni kåpa.
Valgets kvaler...
Jeg har heldigvis god tid:)
Hva syns dere om utvalget? (så langt;)


Jeg heller litt mot et lilla/offwhite brokadestoff i silke. Det er egentlig ikke et forstoff, men tenkte at kåpa skulle bli like fin på innsiden som på utsiden. Vi får se hva det blir til etterhvert.

En liten beskjed: til alle dere som har bestilt mønster på Vintage Jakken: dere får mail av meg i løpet av helgen:) Jeg har hatt det i overkant travelt i det siste, men nå i helgen har jeg tid å sette meg ned å lese mail:)

Snart helg dere! Juhu! Jeg gleder meg og skal ha fri!

Finfin fredag til dere alle!

3 kommentarer:

home 4us sa...

Wow, gangen deres blir superfin!
Kjempespennende prosjekt den der kåpa.
Du er så utrolig flink:)

Linnea sa...

Hei Chatrine!

Så flink du er:)
Gleder meg veldig til du sender mail om Vintage Jakken:)))

GOd helg

Linnea sa...

Hei Chatrine!

Du er så flink:) jeg blir imponert over å se alt du holder på med:)

Gleder meg veldig til å få mail fra deg om Vintage JAkken:))

God helg:)