søndag, juli 24, 2011

Sakte men sikkert...


 Det går slett ikke så fort, men gangen blir stadig finere:) Nå har vi nesten gjort ferdig klesopphenget i gangen. Den spede begynnelse av planker kan dere se HER
Hva syns dere så langt? Jeg er storfornøyd med mitt eget klesoppheng design:)
Det er kansje ikke det mest praktiske om man har mange små barn i huset og man trenger masse plass for klær og sko. Hos meg er vi jo bare voksne mennesker, så dette skal holde til oss.
 Bilder fra arbeidet:
 "Vaktbikkja" følger med;) Ikke alle pinnene er på plass enda. PÅ nederste del av veggen planlegges det et skostativ.So far , so good:)

Ja, det var litt nytt interiør opp i all elendigheta som har skjedd i det siste. Tenk at halve Oslo er rasert... Begge mine barn og min datters kjæreste var alle tre i midt oppi det hele, sekunder fra å bli skadet. I verstefall drept. Herreminhatt... Helt utrulig!
Å stakkars alle disse som var på sommerleir. Nei, det finnes ikke ord!

Hjemme hos meg er det fredelig, heldigvis. I dag skal jeg fortsette med gang-prosjektet mitt. Etter all nedrivingen begynner det nå å bli gøy. Nå ser jeg at det begynner å likne noe, hærlig!

Ha en fin søndag dere!

2 kommentarer:

Nina sa...

Tøft oppheng du har laga. Det var jammen kreativft!

Gry Hege sa...

Så flott det ble med det opphenget i gangen :)
Har en del prosjekter på gang her hjemme også....guttongens rom og hallen nede skal fikses på, så når Kevin drar på ferie neste helg så kaster jeg meg rundt og begynner :)

Godt at det gikk bra med dine nære som var i Oslo da bomben smalt ♥