lørdag, juli 16, 2011

Hos mamma

Husker dere da jeg for litt over ett år siden ble tante til tvillingene Eskil og Sara?
Tiden går fort dere! Nå har de rundet året og har blitt til 2 fine små mennesker:)
Eskil til venstre og Sare til høyre.

Hønsegård har de også, de to små søtingene sammen med sin bror Tage (han er ikke med på bilder her i dag)

Denne uken er jeg hos min mamma. Hun bor idyllisk til. Når jeg er hos henne er det akkurat som å være på en hytte. Mer bekvemmelig selvsagt, der finnes både dusj og do;)
Hun bor i vannskorpa, og vi tenner alltid bål når vi er hos henne.


Denne uka møttes vi både søsken og tantebarn i fjæra.Været var kansje ikke det aller beste, men så må man bare kle godt på seg...


Supersøte Chablis var med, selvsagt. Hun er litt som en katte, hun leter etter mus tror jeg... ehh...

Grunnen til at jeg dro til min mamma denne gang var at min stakkars gamle corolla trengte pleie. Heldigvis har jeg en bror som kan skru. (ellers hadde det blitt dyrt... å hva skal man koste på en "nesten" veteranbil?"
Nå har doningen fått nye støtdempere, som jeg i utgangspungtet trodde var det viktigste. Men... så viste det seg at jeg nesten ikke hadde bremser heller... Jaja, jeg kjører jo til det stopper, så hvordan kunne jeg vite?.. ;) ehhh...Etter en uke med skruing (ikke det at jeg er så mye til hjelp der gitt) er jeg nå på veien igjen. I allefall ett år til;) Stakkars medtrafikkanter...

Jaja, jeg vet nå i allefall hvordan en bil ser ut. Jeg kan tilogmed kjenne igjen min, for den er jo sort! :);)

Sommeren ruller videre. Hærlig tid!

Ha en super helg folkens!

1 kommentar:

snakkemunn sa...

Ser ut som om du har fått fikset litt av hvert og en fin tur ser jeg utav bildene. Fine bilder. :))