mandag, juni 27, 2011

Tusen Takk!

Tusen, tusen takk dere NIB jenter! Tusen takk til House of Oslo!
GLANSDAGEN var helt fantastisk!!!!!
Ikke minst var det utrulig gøy å møte alle dere interiørbloggejenter!

Vi "snakkes" jo litt sånn over nett, men jeg hadde ikke møtt dere før. Så utrulig koslig det var å se dere live! :)

Jeg tok faktisk ikke så mange bilder, men til dere som ønsker: Gå inn på NIB der finner dere mange, mange bilder og innlegg fra fest-dagen våres.NIB jentene hadde stått på til det ytterste for at dette skulle bli en koselig, vakker, glamourøs og en minneverdig dag for oss interiørbloggere. Fantastisk!

Lokalene var pyntet lekkert! Bordpynten kunne man spise om man ville:)

House of Oslo "The art of Living" hadde invitert oss på shopping.


Goodie bag(ene) det var mange av de gitt;) Å de var så overfyldte og fine. Tusen takk!
Goodie bager liker vi, ikke sant?
(mine er allerede sendt opp til Tromsø, så jeg skal vise dere alt når jeg kommer hjem)

Mange nye venner har jeg fått, hærligheten så koselig dere alle er! Prinsesse Elin, Stine, Jorid, Anine, Kikki (jeg kan nevne i fleng!)  SUPERKOSELIG å møte dere alle som en!

Håper vi kan treffes igjen på GLANSDAGEN 2012:) Ja for det blir jo en tradisjon det her, ikke sant?

Jeg er enda i Oslo, forresten:) Dagene er fullboket og det blir såvidt tid til blogg... Venner skal besøkes og det skal shoppes. Ja kan dere tenke dere... Med 1 bag på flyet, må gosakene komprimeres litt her gitt... Hvorfor kan man ikke ha fritt med bagasje på flyet??? Det hadde vært perfekt det!

Ikke glem å gå inn til NIB jentene for masse bilder fra dagen!

Finfin kveld til dere alle!
Klem, klem til dere alle!

1 kommentar:

Prinsesse Elin sa...

Hei snupp
Det var så utrolig koselig å treffes. Jeg føler meg så heldig over å ha så mange fine bloggevenner og ikke minst gamle bloggevenner. For vi har "kjent" hverandre en stund nå. Vi må snart treffes igjen. Sånn er det bare:) Varme klemmer fra Elin:)