lørdag, juni 11, 2011

Sommer dager:)

 Nå er det sommer her i nord. Endelig!!!!!!!!!!!!!
Jeg storkoser meg i hagen og gjør faktisk ingenting. Helt hærlig! Jeg spiser jordbær og drikker ioppa rose, titter på måsene og båtene og bilene som farter forbi! Jeg titter på seilbåtene, hurtigruta og ørnene som fisker ved vannet. Temperaturene er på høyt nivå, akkurat som en sommerdag skal være:)
En hake er det jo... pokker ta altså! Jeg har nå vært syk i 14 dager. Influense, hoste og sår hals... Det har heldigvis begynt å gi seg nå:)


Midnattsolen er fantastisk i disse dager!

Min lille "baby" gutt er øyeblikkelig ferdig med barneskolen. En epoke er forbi... En ny er på trappene:)
Her om dagen var vi på 7`de klasse fest. Hele klassen hadde fått komme på kaka.

Stor stas for ungene, der de fikk blomster og klemmer fra lærere og rektor.


Min Christian rager et hode over klasse kamereatene. Høy, kjekk ung mann det der gitt:)


Idet han slutter barneskolen, fyller min kjære datter 20 år i morgen. Tenk som tiden flyr avgårde!

Så har vi Pinse allerede. Hos oss slapper vi av og nyter go-været. Jeg kan ikke huske sist vi hadde slik sommer her i nord. Opp mot 30g pluss. Halleluja sier jeg bare!

Fin fin Pinse til dere alle!

1 kommentar:

STEINKJERRINGA sa...

Nå er det bare SÅ fantastisk - og så i fem dager på rad. Jeg gledes ved tanken på at det bare er sju skoledager igjen, fem av dem med elever, ferielønna er på konto og sydenturen nær forestående. Jordbær og rosevin er knallbra. Skål og god pinse!