mandag, juni 06, 2011

Lavendel

 I dag vil jeg si vi her i nord har hatt årets første orntlige sommerdag:) Det passet perfekt iogmed at jeg har hatt fri i dag. Nå skal det sies at jeg har ligget syk en hel uke, men i dag er det bare litt snufs å oppdrive:)
Jeg har sittet ute hele dagen. Ser at jeg har fått en smule farge i fjeset også. Ikke værst!
Både jeg og voffsen har storkost oss! Hører dere gleden min over å kunne sitte ute i hagen? :))))

Lavendelen som jeg kjøpte her for en stund siden har begynt å komme seg fint. Jeg elsker Lavendel og kunne godt hatt en hel åker av den vakre sorten!
Mine piknikk kurver var med ut i dag. (De er fra Kremmerhuset) En til mat og drikke for meg og Chablis, og en for håndarbeidene mine:)


 Jeg jobber videre med toppen jeg skal ha på meg på Glansdagen. Jaja, det begynner å komme seg;)
Som for øvrig også er Lavendelfarget. Skjørtet er fra by TiMo

 En søt liten smykkedetalj er festet på. (er ikke sikker på hvor den kommer fra)

 Detalj fra blonde heklingen:
Ja som dere skjønner så har dagen vært helt etter min smak! Masse sol, litt hvitt i glasset, en haug med hekling og en liten vovve som har spist mengder med fluer:)
Måtte vi få mange slike dager denne sommeren!

Finfin ny uke til dere!

4 kommentarer:

sologbolig sa...

Så nydelig toppen din blir. Herlig med lavendel, har planta ein del av det i hagen. ha ei fin uke.

Silje sin blogg sa...

Så koselig at du endelig har fått litt sommer da;)Nå har vi regn;( I dag kjøpte jeg meg en lavendelblomst også;) Jeg kunne også tenkt meg en hel åker! For en fantastisk kjole du lager! Du burde lage bok med alle kjolene dine;)

Trudy Wiegand sa...

Hei Cathrine! Skjønner godt du må 'filtrere' tilbakemeldinger!

Jeg heter Trudy wiegand og er billedkunstner. Jeg stille ut i disse dagene i Jacob Aalls gt 13. Majorstuen, og tror at dette kunne vært noe du ville likte, og leseren dine. Morderne,uttryksfulle abstrakt kunst. Nydelig maleriene..if I say so myself! (Janteloven gjelder ikke oss som kommer fra Australia,vel å merker!) Om du har anledning,interrese og lyst, så er du hjertleig velkommen til å tar en titt. www.trudywiegand.com kan du ser hva jeg jobber med.

Jeg har fullt forståelse om du ikke har anledning, men jeg tenkte at jeg kan jo sende deg en link så kan du ser selv. En interrese for interiør og kunst gå jo hånd i hånd er min mening.

Bloggen din er forresten nydelig! Delikat og imøtekommende. Very nice.

Ha en fin dag...
Hilsen Trudy
tlf 92889098
www.trudywiegand.com

Anne-Berit sa...

Å,nå er det lenge siden jeg var innom her.Ser at du er like kreativ,den toppen ble nydelig.Fatter ikke at du får det til.Og kos å se lille Chablis som stuller rundt,nydelig liten hund.Ja,tenk at vi endelig fikk sommer.Her på Mo har vi hatt 32 grader i dag,litt i meste laget for meg,men vi klager ikke.
Ha en fin kveld:)