søndag, april 24, 2011

Hagevandring

Hagevandring 1 Påskedag.
Min bestemor pleide alltid å si at man ikke skulle plante ute før etter St.Hans. Den trenden følger ikke jeg. Jeg har plantet litt ute allerede:) Det er da med planter som tåler ei frostnatt eller 2. Stemorsblomster.
Man må jo ha det litt koselig ute i påsken da:) Tilogmed Eføyen tåler sitt nye liv ute.
I Tromsø varierer det veldig, dette med snø. Min hage har vært snøfritt ganske lenge nå, mens i andre hager ligger det masse snø enda.


 Trenden jag har kastet meg innpå er palletrenden. Er det noe jeg har, så er det paller... Etter husbyggingen ligger det stabler med paller enda. Et av de fikk på seg noen hjul (fra Biltema) og ble til et lite blomsterbord til trappa. Det ble litt sånn Living Etc`ish over det hele. Veldig fornøyd med resultatet!

 Hagen er vel ikke akkurat så frodig enda, men det er da litt liv her å der. Blåveisen blomstrer:)
 Beddene ser ganske så grå og trist ut, og burde vel strengt talt vært ryddet opp i. Men... Det er litt grønt der også, under alt det visne fra i fjor.Tilogmed Klematisen (nederste bildet til høyre) har fått seg ganske store nye bladskudd.
Så det er håp dette året også:)

Påskeværet er ellers ikke noe å skryte av. Shorts og t-shirt er 2 fremmedord her i nord! Med mindre man holder seg inne da;) Vi er nok en smule misunnelig på dere der sør som bader i sommervær. Jeg må nok rusle med tanken om snart å flytte sørover igjen. Ser ikke for meg at jeg blir boende i nord så veldig mye lengere. Jeg vil ut! Ha på meg sommerkjoler! Gå rundt i sandaler! Da jeg flyttet nordover i 2002, skulle det egentlig bare være for et par år. Nå har det snart gått 10... Altfor lenge gitt...

Jaja, vi får nyte de siste dager av påsken uansett hvor vi er:)
Kos dere!

5 kommentarer:

madam mim sa...

Jeg skjønner dine tanker om å flytte sørover, jeg har de jeg også! Etter 12 år på østlandet vet jeg jo godt hva jeg går glipp av :-)

Har forøvrig "bestilt" meg paller jeg også, svogeren min skulle hente et par til meg på jobb, så blir det nytt verandabord på meg snart :-)

Ha ei fortsatt god påske, Chatrine! Hold ut! :-)

Dronninghuset sa...

vakre bilder... praktisk med paller ;-)
god søndag, 1. Påskedag,
hilsen Tove

Joy sa...

Wow! Så läckert du har det hos dig! Det pallebordet fick jag lyst att kopiera rätt av - så stiligt!

Ha en fin fortsättning på påsken! Kram Joy

Jatte sa...

Hei på du!

Så kult det ble med pallen som blomsterbord!

Her har jeg også plantet stemor i potter ute, nydelig med litt farger igjen nå etter den kalde vinteren!

Nyt kvelden,
Klem Jatte♥

snakkemunn sa...

Tror det er verre med kulden jo eldre man blir. Fine bilder og kos deg videre idag. :))